Az Így gazdagodj meg a blogodból cikksorozat 6. részében, egy újabb kiváló példát hoztam, a nekik már sikerült topikba. Mai bejegyzésünk főszereplője, már keresztülment mindazon, amin szerinte, nagyvalószínűséggel minden újdonsült anyuka keresztül megy, aki dolgozni szeretne gyermeke mellől. Nála nem volt kétséges, hogy dolgozni (is) szeretne, csak a kivitelezésben akadt némi probléma, mikor a meglévő munkái megszüntek és új utak után kellett néznie.

blogomneked

A legtöbb helyről, ahová álláspályázatát beadta, nemleges választ kapott, mert, ahogy ő fogalmaz, mindig voltak nála jobbak. Ekkor jött a felismerés: saját lábára kell állnia, ha szeretne gyermeke mellől, otthonról dolgozni. Rengeteg olvasás, önfejlesztés, cd-k, könyvek, ötletek tesztelése útján jutott el odáig, hogy saját kisvállalkozását vezethesse otthonról, mely mára akkorára nőtt, hogy jószerével a fél ország, ha nem az egész, megismerte Vida Ágit és a Gazdagmami fantázianevet viselő, rendkívül sikeres saját brandjét.  

Ági egyébként, szakmáját tekintve pszichológus és kismama blogjában ezirányú szakértelmével segíti, a sokszor rendkívül bizonytalan kismamákat, friss édesanyákat. És, hogy miről ismerhetik azok is, akiknek nincsen gyermekük? 

A gazdagmami.hu oldalról, amin keresztül bármilyen marketinggel, blogolással, énmárka építéssel stb. kapcsolatos kérdésben választ kaphatunk. Merthogy Ági előadásokat tart, könyveket ír, oktatóanyagokat készít. Tudását "alátámasztva" 2013-ban számos rangos szakmai díjat bezsebelhetett és 2015 - 2016 -ban már a Forbes által készített 50 legbefolyásosabb női toplistáján is helyet érdemelt. 

Mindezek mellett pedig, a Gazdagmami tanfolyamát, eddig mintegy 8000 hallgató végezte el. 

És, hogy mi kellett ahhoz, hogy idáig eljusson? 

- Szerencse. Vágnánk rá a legtöbben azonnal. Pedig saját bevallása szerint, a szerencse kevés lett volna mindehhez. Sikerének titka talán inkább, a kitartás, a folyamatos önfejlesztés, a fejlődni akarás. A kitartó útkeresés, az állandó tanulás. 

Az elmúlt években több, mint 2500 anyukának segített vállalkozást indítani, amiért megkapta az Európai Bizottság Vállalkozásösztönzésért járó nagydíjat is. Tanácsadó céget működtet, több, mint 10 ember dolgozik a kezei alá, blogját ezrek olvasák, hírleveleire 120 ezernél is több anyuka iratkozott fel.  

Vida Ági, vállalkozó, sikeres üzletasszony és a kisgyermekes anyukák "megmentője" egyszemélyben. Sokunk példaképe, még többek inspirációja, akitől csak tanulni érdemes. Egy vele készült régebbi interjút is hoztam, ha esetleg kíváncsi lennél rá: 

Ági kismama blogját itt találod: kismamablog.hu

Ha, pedig inkább a vállalkozói oldal érdekelne, ide kattintva érheted el: gazdagmami.hu

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is. 

Továbbiakért kövesd a Blog Facebook oldalát. 

Hardworklifestyle 

Élj jól - Dolgozz keményen - Élvezd a sikert!